Хороскоп за 03 февруари 2016
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
По възможност не се впускайте в нови проекти. Ще имате нужда от стабилност, от добра храна, от добро отношение, предизвикателствата повече ще ви плашат, отколкото привличат. Най-добре не планирайте разговори с началници и също работа с важни документи.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Точно днес, в началото на новия месец, имате нужда да видите какви ще са резултатите от вложениете усилия. Никой не би могъл да ви упрекне, че мислите практично и в перспектива, само че повече хора нямат вашата енергия. Покажете на другите, че оценявате усилията им, така ще ги мотивирате да дадат повече от себе си.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Мили и състрадателни сте, но вършейки работата на другите, им отнемате възможността да се развиват и учат сами уроците си. Помагайте, вдъхновявайте, но не вършете работата на друг. Време е да поглденете нещата от нов ъгъл, да се издигнете над тях и да ги видите в перспектива. Може би тогава всичко ще ви се стори много различно.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ако искате да продължите смело и свободно напред, трябва да сте готови да пожертвате страховете си. Онова, което ни ограничава ни позволява да си създадем едно мнимо чувство за сигурност, но именно ти ни спира да полетим. Днес е вашият ден за трансформация. Онова, което за гъсеницата е краят на света, за Учителя е пеперуда. Помислете над това.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден на полярностите, време, в което осъзнавате себе си чрез другите. Може да се изненадате колко от нещата, които казвате на другите, всъщност имате нужда да ги кажете на себе си. Най-важното за днес е да откриете стойността и значението на вътрешната честност. Смеете ли да се изправите срещу самите себе си?
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Колкото повече ви се иска да всършите нещо, толкова по-рядко ще го наричате работа. Намерете онези неща, които ви правят истински щастливи, които вършите с любов и отдаване. И ги правете колкото се може по-често. А днес, днес ще откриете красотата в малките ежедневни неща, красотата в малките думи и малките жестове.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Помагайте смело, но само тогава, когато ви поискат помощ. Днес ще имате нужда да се съревновавате, да се конкурирате, да играете, да рискувате, да печелите. Интересен ден за вас. Опитайте се да разчупите рамките на собствените си модели. Вие сте много повече, отколкото си мислите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще имате нужда от сигурност и стабилност и това ще ви води при взимането на решения. И макар да е първи, и макар да е вашето нестандартно време, напук на всички, ще търсите провереното и сигурното. Накрая все пак ще вложите от вашия неподправен чар и пак всичко ще изглежда интересно, приказно и водолейско.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще предизвиквате околните с някои ваши коментари. Днес не е денят на шегата, но все пак лесно ще се измъкнете от ситуация. По-важното е да отсеете ценното от информацията, която просто ви залива. И да направите нещо наистина стойностно, както само вие го можете.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ден, скрил много предизвикателства в себе си. Днес ще имате сили и желание да свършите много от нещата, които сте отлагали. Все пак хубаво е да започнете на чисто новия месец. В любовта нещата може да са малко крайни и драматични, но пък ще са толкова романтични. Силен ден за материализация. Действайте!
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Денят ще ви донесе много, но някои от нещата ще са на доста висока цена. Вашата вътрешна природа е да виждате истинската стойност на нещата и днес може да се разочаровате от някои техни проявления. За благ човек, като вас, е трудно, но ако се опрете на земното в себе си, може да приемете всяка ситуация и дори да видите ползата от нея.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще се чувствате леко объркани и несигурни. Целите, които сте си поставили, ще ви изглеждат толкова далечни и дори химерични. Не се поддавайте на униние и черни мисли, аналитичната ви природа, винаги ще намери изход и решение. На първо време опитайте с медитация, някои просто дихателни техники или си пуснете музика. Отговорът е скрит във вас, потърсете го.
Хороскопи от astro5.net